Circular Bohemia
Autor: Charlie Lorenzi - B21 bar
postup přípravy:
- 3cl Circular Citron
- 3cl Bianco Vermut (infuzovaný květy a tymiánem)
- 1cl Italicus
- 8cl Filtrované vody
- Isomalt mince s květy na ozdobu
Postup přípravy:
-
Řádně vychladíme sklenici a naplníme ledem do plna.
-
Nachlazené ingredience nadávkujeme do láhve karbonizujeme pod tlakem.
-
Přelijeme do sklenice.
-
Zdobíme cukrkandlem z isomaltu a bylinek.
Tento koktejl vychází z klasického koktejlu Americano. Servis koktejlu je jednoduchý, nicméně jeho příprava za oponou zabere času podstatně více. Vzhledem ke karbonizaci kompletního koktejlu jsme schopni z produktů dostat sušší tóny, více citrusů a bylinek. Pro vstřebání oxidu uhličitého je ovšem potřeba mít koktejl před karbonizací řádně vychlazený. Na závěr přidáme ozdobu inspirovanou myšlenkou Landcraftu, jedlým cukrkandlem vyrobeným z isomaltu, usušených bylinek použitých na infuzi vermutu, květů a tymiánu. Na zdraví!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
