Whisky počtvrté (aneb spadlé brady)

Na Silvestra jsme podle plánu pustili ven 100 láhví z prvního sudu. Mailing odešel všem registrovaným (říkáme jim pracovně kmen) někdy před jedenáctou dopolední a prodej trval asi patnáct minut. Následovalo několik desítek rozhořčených nebo rozčarovaných mailů s vesměs stejnou poznámkou: Máte tam nějakou chybu, všechny láhve se tváří jako vyprodané.

Fakt je, že nám spadly brady. Čekali jsme, že o láhve bude zájem a nakonec se vyprodají. Třeba během měsíce. Ale ne za tři minuty. Vážíme si toho a je to pro nás obrovský závazek. Během ledna se musíme rozmyslet, co bude dál. Jestli nabídneme k prodeji zbytek sudu 32 nebo třeba něco jiného.

Ještě během silvestrovského odpoledne se objevil první člověk, který ukořistil láhví víc a jednu chtěl prodat. Řekl si za ní 6.500 Kč. V tuhle chvíli už je tam láhví několik a rozjíždí se hra. Prima. Přesně o tohle tady jde. O hraní. O hledání toho, jak vlastně trh bude fungovat a jestli si postupem času stanoví sám odpovídající cenu. Uvidíme během roku 2021. Přejeme vám do něj to nejlepší.